Tel: 06 - 45065496
Email: info@homeoftheheart.nl
“Leef met je hart”"Doorbreek oude patronen"“Herinner wie je bent”Diep contact met jezelf

“Leef met je hart”

"Doorbreek oude patronen"

“Herinner wie je bent”

Diep contact met jezelf

Wie zijn wij

Caroline Leurs (partner/moeder van 3 jongens)

Al vele jaren ben ik geïnteresseerd in de alternatieve gezondheidszorg. Na vele omzwervingen van rebirthing, dieptemassage en lichaamswerksessies te hebben ondergaan ben ik een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met ayahuasca. Om gezondheidsredenen ben ik uiteindelijk ayahuasca gaan doen. Dit was een moment van thuiskomen. Ayahuasca heeft mijn leven veranderd en verrijkt. Door de vele inzichten en het ervaren van de universele liefde sta ik anders in het leven. Met ayahuasca ben ik erachter gekomen dat ik al vele levens bezig ben met (enthogene) planten. Zij heeft mij mijn levenspad hier op aarde laten zien. Na vele sessies te hebben ondergaan, ben ik ceremonies gaan begeleiden. Door mijn invoelend vermogen kan ik anderen op hun reis begeleiden.

Ik werk met een vaste toegewijde begeleider.

Ayahuasca

Wat is Ayahuasca Ayahuasca is een brouwsel gemaakt van twee plantenextracten. De ingrediënten van deze planten zijn verantwoordelijk voor religieuze en mystieke belevingen. De smaak van Ayahuasca is bitter en…

Lees meer
Wie zijn wij

Caroline Leurs (partner/moeder van 3 jongens) Al vele jaren ben ik geïnteresseerd in de alternatieve gezondheidszorg. Na vele omzwervingen van rebirthing, dieptemassage en lichaamswerksessies te hebben ondergaan ben ik een…

Lees meer
Contact

Home of the Heart houdt haar ceremonies onder de rook van Amsterdam. Wij zijn vanuit Amsterdam makkelijk te bereiken met de fiets, bus en tram. Parkeren is gratis. We hanteren…

Lees meer