Tel: 06 - 45065496
Email: info@homeoftheheart.nl
“Leef met je hart”"Doorbreek oude patronen"“Herinner wie je bent”Diep contact met jezelf

“Leef met je hart”

"Doorbreek oude patronen"

“Herinner wie je bent”

Diep contact met jezelf

Wie zijn wij

Caroline Leurs (partner/moeder van 3 jongens)

Al vele jaren ben ik geïnteresseerd in de alternatieve gezondheidszorg. Na vele omzwervingen van rebirthing, dieptemassage en lichaamswerksessies te hebben ondergaan ben ik een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met ayahuasca. Om gezondheidsredenen ben ik uiteindelijk ayahuasca gaan doen. Dit was een moment van thuiskomen. Ayahuasca heeft mijn leven veranderd en verrijkt. Door de vele inzichten en het ervaren van de universele liefde sta ik anders in het leven. Met ayahuasca ben ik erachter gekomen dat ik al vele levens bezig ben met (enthogene) planten. Zij heeft mij mijn levenspad hier op aarde laten zien. Na vele sessies te hebben ondergaan, ben ik ceremonies gaan begeleiden. Door mijn invoelend vermogen kan ik anderen op hun reis begeleiden.

Marcel de Jong (partner/vader/muzikant/fietser, therapeut en ICT’er)

Van jongs af aan was ik al zoekende hoe ik mijn leven wilde leven. Ik dacht over alles na en las al vroeg stapels boeken over semi-wetenschappelijke onderwerpen. Toen ik rond de 30 was en nog steeds zoekende, kwam ik in aanraking met hypnotherapie en na een aantal sessies was ik ervan overtuigd dat ik dat ook kon. Ik ben een opleiding tot therapeut gaan doen. Ik heb daarna 10 jaar bij het Shakti instituut (inmiddels ter ziele) gewerkt als begeleider. Ik heb daar geleerd om met groepen te werken en heb droog, warm en koud water rebirthing en inner child gegeven. Dit zijn diep helende processen die vergelijkbaar zijn met Ayahusaca. Deze technieken zijn een onderdeel van psychodynamisch lichaamswerk. In 2007 kwam ik in aanraking met Ayahuasca en heb ik inmiddels vele sessies ondergaan en gegeven. De ervaring die ik had met Ayahusaca getuigt van een universele liefde die met zoveel mogelijk mensen gedeeld mag worden. Ik zie er naar uit je te ontmoeten en te delen wat moeder Ayahuasca je te bieden heeft.

Ayahuasca

Wat is ayahuasca Plant medicijnen zijn een brouwsel gemaakt van twee plantenextracten. De ingrediënten van deze planten zijn verantwoordelijk voor religieuze en mystieke belevingen. De smaak is bitter en wordt…

Lees meer
Wie zijn wij

Caroline Leurs (partner/moeder van 3 jongens) Al vele jaren ben ik geïnteresseerd in de alternatieve gezondheidszorg. Na vele omzwervingen van rebirthing, dieptemassage en lichaamswerksessies te hebben ondergaan ben ik een…

Lees meer
Ayahuasca

Wat is ayahuasca Plant medicijnen zijn een brouwsel gemaakt van twee plantenextracten. De ingrediënten van deze planten zijn verantwoordelijk voor religieuze en mystieke belevingen. De smaak is bitter en wordt…

Lees meer
Contact

Home of the Heart houdt haar ceremonies onder de rook van Amsterdam. Wij zijn vanuit Amsterdam makkelijk te bereiken met de fiets, bus en tram. Parkeren is gratis. We hanteren…

Lees meer