Ervaring van Lesley

Hoi Lieve Marcel en Caroline,

Heb het volgende ervaren na de Ayahuasca:

1) ik slaap zalig en langer, (nu kon ik sowieso al goed slapen,..tis nu alleen intenser)
2) ik heb geen dromen momenteel in mijn REM-slaap, ik slaap diep en geen dromen. Voelt als een meditatieve slaap.
3) Voor mijn werk reis ik veel en bezoek veel restaurants (o.a. met klanten) en als ik een steak zie ga ik over mijn nek. Dus aan de vis en veggies.
4) Geur van koffie is lekker, alleen kan de smaak en het gevolg niet meer verdragen. (maagklachten)
5) Geen zin in alcohol, wijn ofzo.
6) Ben verder hetzelfde als voorheen, dus lekker druk en actief, alleen nu komen emoties op, die ik laat binnenkomen en ook heel makkelijk kan laten doorstromen. Hetzelfde met mijn gedachten…ik neem iets waar of ervaar iets en alle gedachten die dan opkomen (zie het als een zwerm vogels) die laat ik lekker voorbij vliegen…..Dit gaat nu automatisch. Er is dus geen piekeren. En het geeft mij enorm RUST.
7) Ik ervaar geen PIJN/Lijden meer van mijn trauma’s,…dat is zo bijzonder om dat te ervaren. Ik weet wat ze waren, alleen kan er nu ontspannen over spreken.
8) Inzichten die ik vertelde op de sharing, voel en leef ze nu. Het groeit en ontwikkelt en dat is nieuw voor mij. Dus het continu ervaren dat ik in het NU ben en ik de creator ben in het NU.
Als mensen/collega’s beginnen over de toekomst(plannen) dan zeg ik dat het NU belangrijk is om NU te creëren, wat dan gaat komen gaat vanzelf.
Ik voel het ook zo in mijn borstkas branden dit Ayahuasca vuur. Een fijn gevoel, een gevoel van goddelijkheid.

Ik ben dankbaar dat ik Colinda ben tegen gekomen (1400 km van mijn woonplaats nota bene) en dat ik via haar jullie ben tegen gekomen. Nu blijkt dat Colinda is opgegroeid als bijna buren van mijn tante, waar ik de jaarwisselingen vaak heb meegemaakt. Ik ben haar toen al tegen gekomen als kind, denk ik nu. Want haar ouders waren goed bevriend met mijn tante. Dit kan toch geen toeval zijn??
Als ik hieraan terugdenk, weet ik ook dat in mijn gebed/vraag aan het universum hier naar gevraagd heb. In mijn onbewuste weet ik dat het Universum mij altijd goed gezind is, alleen zie ik niet gelijk de antwoorden.
Mijn Vraag aan het Universum was: “Leidt mij ajb., ik geef me over, Help mij, want ik loop vast”
Het Universum antwoordde met dat ik Colinda moest tegen komen en zei mij vertelde over Ayahuasca. Hoe mooi en bijzonder is dat?

Dank jullie wel voor de begeleiding op mijn reizen. Ook de Rapé-reis.

Groetjes Lesley