Ervaring Sunita

Liefdevolle Marcel & Caroline,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de tijd en ruimte die jullie hebben gecreëerd voor deze gezamenlijk energie om de reis te mogen maken en voor jullie bijzondere zorg als ‘Ayahuasca flight attendants.’ ?

Het was een mooie reis en mijn uitgesproken intenties zijn beantwoord o.a. door een training op topniveau met de deelnemer naast mij.

Ik heb me mogen bewegen in de ongesluierde liefdevolle energetische realiteit, waarin ik de eer heb gehad naast Moeder Ayahuasca, voor mij betekenisvolle mensen die de materiële realiteit reeds hebben verlaten in hun energetische en pure vorm te mogen ontmoeten. Moeder Ayahuasca heeft mij laten zien/herinneren wie ik ben.

De samenkomst van voor mij totaal onbekende mensen die deelnamen bleek zo te mogen zijn gepland volgens de kalender van het universum. Althans voor mij waren er bekende lijntjes.

Ik heb hard gewerkt, de vermoeidheid van het hebben van iets had plaatsgemaakt voor de vermoeidheid van het los-/leeggemaakt zijn van iets.

Op het thuisfront is mijn reis ook in energetisch opzicht gevoeld. Ik werd na afloop thuis liefdevol welkom geheten.

Qua voeding wil(de) ik alleen vers fruit en gekookte groente. Vlees laat ik ook liever staan en ik eet dan liever vis. Ik eet weer regelmatiger en de vreetbuien in de avond heb ik niet meer.

Cafeïne is nooit echt mijn ding geweest, maar van de week merkte ik heel bewust het proces van cafeïne in mijn lichaam. Van water en thee drinken lijk ik intenser te genieten. Bij water voel ik echt de zuurstof door mijn lichaam verfrissen.

Ik heb de week voorafgaand en aansluitend op het ritueel licht ingepland. De week na het ritueel merkte ik vaak tegen de avond dat ik echt op was. Ik sta wel bijtijds energiek op.
Ik val makkelijker in slaap, mijn lichaam voelt ook warmer vooral als ik gaan slapen.

Ik merkte ook dat mijn frozen shoulder weg bleek te zijn. Tijdens de reis ben ik mijn lichaam ingegaan o.a. naar de schouder. Ik kan me herinneren dat ik pijnvrij op mijn buik heb gelegen. In mijn enthousiasme ging ik in de week na het ritueel mijn armen even swingen. Mij lichaam leerde me al snel dat na 5,5 jaar frozen shoulder er wel een rustig herstel nodig is. In fysiek opzicht is/wilt mijn lichaam ook weer (aan het) loskomen.

De thuisbasis is veranderd, liefdevoller en geen ruis.

Mensen en dieren zien duidelijk dat ik anders ben, ik straal weer rust uit.
Ik weet nu duidelijker wat ik mag doen, niet wat ik moet doen.

Ik ben vergevingsgezinder geworden doordat ik mijn oordeel maar vooral mijn angsten heb losgelaten.

Mijn intenties waren:
– energetische verklevingen van mijn frequentie verwijderen
– weer de kracht hebben om in mijn kern te blijven (The Herman-program ?)

In de loop van de week na het ritueel werd ik getest qua kracht om in mijn kern te blijven. In de middag hulp van Moeder Ayahuasca gevraagd en haar advies opgevolgd. Daarna even geslapen en ik voelde me weer in balans.

Ik merkte wel dat in het werken met mensen bij mijzelf blijven nog energie kost. Ik was heel moe. Mijn nieuwe ik heeft duidelijk een upgrade/cleansing gehad en heeft daarmee een nieuwe firewall nodig ?

In mijn communicatie was ik al rustig, maar nu is het rustiger, ‘in alignment’ met mijn herstelde ruisvrije frequentie. Voorafgaand aan het ritueel was ik al weer veel gaan zingen, dat is nu dagelijks. Ook lach ik weer veel.

Mijn kijk op het leven is ook veranderd. De laatste tijd was ik gejaagd om nog van alles te doen omdat mijn leven zo voorbij kon zijn en omdat er zoveel van mij verwacht wordt. Dat is weg en heeft ruimte gemaakt voor ‘Genoeg is genoeg’ in positieve zin.

Mijn hoofd is weer lekker leeg na decennia. Er is een nieuwe schone ruimte voor de geboorte van creativiteit en de ontvangst van boodschappen. Ik heb altijd levendig gedroomd, dat is nu nog helderder. Ook lijkt telepathie een sprong gemaakt te hebben, als in vaker en sneller.

Ik heb heimwee, maar zoals ik al zei en heb afgesproken met Moeder Ayahuasca ik kom wel als ik weer opgeroepen wordt.

Dit is nog maar het begin van mijn never ending story …

Liefdevolle groet,
Sunita