Ervaring Romy

Lieve mensen,
Ik ben 55 jaar oud en sinds een jaar of vier lijd ik aan zware depressie. Ik heb ervaring met antidepressiva en slaappillen gehad. Hiermee ben ik zo goed als een zombie geworden! Een echte nachtmerrie … ik had nergens meer zin in. Alles werd me teveel; koken, schoonmaken en zelfs douchen was me veel te zwaar. Het ging zo ver dat ik niet meer wilde leven.
Na lang te hebben gezocht voor een oplossing ben ik via internet in contact gekomen met Ayahuasca. Na veel onderzoek kwam ik de site tegen van Caroline en Marcel waar ik kon lezen dat Ayahuasca goed kon helpen bij depressie. Daarom heb ik besloten om het te gaan proberen. Zo heb ik deel uitgemaakt van een weekend met Ayahuasca. Ik geef toe dat ik behoorlijk zenuwachtig was om die stap te nemen maar de wils om mijn ellendige situatie te verbeteren heeft mij geholpen om toch door te gaan. Na een gesprek met Caroline en Marcel voelde ik me direct veel meer ontspannen. Ze gaven mij een gevoel van rust en totaal vertrouwen!

Bij de ceremonie werd iedereen voor en na de inname van de Ayahuasca met vol liefde en zorgvuldigheid door Caroline en Marcel begeleidt. Ik moet wel hier meedelen dat mijn reis alles behalve makkelijk was. Het was alsof de depressie gigantisch versterkt werd… maar meteen na de eerste nacht, werd ik wakker en vol verrassing merk ik dat de depressie zo maar was verdwenen, als wolken voor de zon! Een waar wonder! Van de reis heb ik ook de nodige inzichten gekregen van wat ik allemaal moet doen om niet weer in dezelfde patronen te belanden. Die mij jarenlang hebben verhinderd van het leven met volle kracht te ervaren!
Nu voel ik me een nieuw mens vol energie, liefde en kan ik weer van het leven genieten. Ik ben opnieuw geboren!
Ik ben duidelijk oneindig dankbaar voor Ayahuasca en zonder meer voor de zorgzaamheid en geweldige begeleiding van Caroline en Marcel. Ik dank jullie zeer!

P.s. voor alle mensen die kampen met depressie is Ayahuasca ongetwijfeld de oplossing… je hoeft niet meer te lijden!
Ik stuur jullie allemaal oneindige Liefde.
Romy Beliz