Ervaring Marit

Lieve Marcel en Caroline,

De dag na het Ayahuasca weekend voelde ik me licht en vrolijk. De dagen daarna kwamen er allerlei emoties naar boven, pijn, verdriet, boosheid, frustratie, onmacht.

Tijdens de eerste ceremonie kwam Marcel naar me toe en zei dat ik zo aan het vechten was met mezelf. Daar moest ik toen om lachen omdat ik het direct herkende als waarheid. Volgens mij is het een oud patroon, als er emoties opkomen of moeilijke stukken dan wil ik dat eigenlijk niet voelen. De laatste paar dagen herken ik het meteen als ik in de vecht-modus val. Al die emoties waar ik vanaf hoopte te komen heb ik nog steeds, maar het is alsof de patronen en hoe ik ermee omga naar de oppervlakte zijn gekomen. Dat maakt dat ik er bewust voor kan kiezen om het anders te doen.

Sinds de ceremonie eet ik gezonder, kijk ik minder tv, meer zin om naar buiten te gaan en ik ben weer begonnen met yoga. Inzichten en dromen komen voorbij, die ga ik opschrijven omdat ze soms nog zo vaag en subtiel zijn. Ik gebruik nu trouwens ook de Mir methode die ik via jullie website zag. En ik gebruik Eft om door emoties heen te gaan. Ik heb het boek de gewijde reis gedownload, dat lijkt me een mooie voorbereiding voor de volgende keer Ayahuasca. Maar dat komt later wel..!

Dank jullie wel.
Liefs, Marit