Ervaring Mandy

Lieve Caroline en Marcel,

We zijn nu enkele dagen na mijn eerste ayahuasca sessie 4/5 mei bij jullie. En ik ben nog steeds volledig zwaar met het proces bezig. Best intens heftig en emotioneel. Wat wil ik jullie bedanken voor deze zeer bijzondere avond. Wat was het zwaar en wat was het heftig. Ik heb me zo ziek gevoeld dat ik voelde dat het ook allemaal niet meer uitmaakte. En dat was denk ik een moment van los laten. Tijdens het overgeven heb ik keihard tegen mezelf gezegd “Stop toch met vechten, stop met vechten” ik denk dat dit een punt van overgave is geweest. En ik kwam door deze woorden ook achter bepaalde gedragingen die door het verleden komen. Bijzonder.

Ik heb deze afgelopen dagen nog erg veel duidelijke inzichten gekregen. Heb veel gehuild. Dingen werden me kant en klaar aangeboden in mijn gedachten. Erg prettig maar ook emotioneel. Ik weet nog veel van de dingen die mij getoond zijn tijdens de nacht en dat voelt prettig. Ik hoop het zo helder mogelijk te kunnen blijven houden.

Wat ik de eerste dagen na het proces vooral merkte was een enorme rust en leegte. (Buiten de heftige emoties die maar blijven komen) Mijn gedachten konden echt stil zijn. Dit is nog nooit gebeurd. Dit voelt intens fijn. Ook merk ik dat ik minder last heb van hoe een ander zich voelt. Ik kan het beter van een afstand bekijken zonder erin mee te gaan en me direct ook rot te voelen. Dit is iets wat ik zo graag hoopte en dus gekregen heb. Zo dankbaar. Zo dankbaar voor alles! Het is zo bijzonder wat er gebeurd bij jullie!

Ik merk ook dat ik dingen beter kan verwoorden en dat mensen mij hierdoor goed begrijpen. Ik wil graag uitleggen waarom dingen zo zijn en waarom dingen bijvoorbeeld anders beter kunnen. Met name ook voor mijn kinderen. Dit voelt ook fijn. Niet puur een emotie en een roep maar een echte uitleg erbij.

Nu had ik nog enkele vragen. Ik merk dat ik vandaag toch erg nerveus ben van binnen. Ik was hier de afgelopen dagen vanaf. Zelf heb ik het gevoel dat dit er nog uit moet. En dat ik accepteer dat het er is maar toch ook wel graag de rust terug wil in mijn lijf. Want dat was mijn intentie. Denk je dat dit gevoel blijft of hoort dit ook bij de na verwerking en verdwijnt het weer? Wat kan ik hier zelf mee? Mediteren en toelaten lijkt iets rust te geven maar kan er verdrietig van worden dat het er weer is. Voelt dubbel omdat ik zo blij was dat het weg was.

Nogmaals echt, wat ben ik blij met jullie en zo ontzettend dankbaar ❤️ Alleen maar liefde!!! En een beetje een gevoel van gemis. Maar dat is logisch want het was zo intens! Dank voor alles ❤️

Groetjes Mandy