Ervaring Jasja

Hoi hoi,

De eerste twee dagen na de ceremonie voelde ik me gelukkig en energiek. Dat was heel anders dan ervoor. Ik had veel de behoefte om over mijn ervaring en de verschillende onderwerpen die langs kwamen, te bespreken. Dat deed ik dus ook.

Na twee dagen werken voelde ik dat ik me wel weer meer gespannen ging voelen. Wat anders was, is dat ik me bewuster was van het invloed van dit gevoel op mijn lichaam. Het voelt als gif door mijn lichaam. Ik denk dus dat er snel wat aan mijn werksituatie moet veranderen. Het lukt namelijk dan ook slecht om terug te gaan naar het gevoel van geluk en tevredenheid wat ik na het weekend voelde.

Normaal gesproken zou ik me irriteren aan het feit dat ik me zo voel en dat ik moe was en geen zin had in dingen. Maar daarin ervaar ik nu wat rust. Ik hoef me niet elke dag 100% goed te voelen.

Wat ik ook merkte in de dagen erna is dat mijn zintuigen weer wat aangescherpt zijn. Ik zie kleuren voor mijn gevoel intenser. In mijn smaak is niet veel veranderd, behalve dat ik lichamelijk slechter reageer op dingen die niet gezond zijn voor mij. Ik at al heel gezond, maar laat nu nog sneller een ongezonde hap staan en zit sneller vol. Goede dingen voor mij.

Ik droom niet anders, maar slaap misschien juist wat dieper. Ik ben nog wel veel moe, maar stoor me er niet erg aan. Mijn lichaam wil gewoon dat ik wat rustiger aan doe.

Voor mij was de ceremonie bevrijdend en leerde mij mezelf iets meer liefhebben. Ik wilde werken aan mijn eigenwaarde en onzekerheid. Dat voel ik nog steeds, maar ook daarover ben ik minder veroordelend.

Al met al denk ik dat de ceremonie me vooral wat meer rust en acceptatie heeft gebracht in mezelf maar ook naar mijn omgeving en mijn tijd hier. Dat voelt erg fijn.

Daarnaast ben ik van plan om voor mezelf wat op te starten, maar was ik al aan het twijfelen of ik niet eerst nog wil reizen. Ik heb besloten dat ik die ruimte mezelf moet gunnen en tegelijkertijd kan kijken of ik al wat voorbereidend werk kan doen voor mijn toekomst.

Ik denk wel nog steeds dat ik uit de drukke stad weg moet en meer de natuur in. Maar dit inzicht had ik al van te voren na mijn reis naar Zuid Amerika.

Ik denk nog veel terug aan de ceremonie. Er zijn nog veel dingen die ik van mijn reis niet begrijp, maar tegelijkertijd vind ik het erg lastig om gedetailleerd wat te herinneren. Ik denk dat ik wat persoonlijke blokkades heb doorbroken, maar dat mijn reis nog niet afgelopen is. Ik vond het in ieder geval een hele prettige eerste ervaring bij jullie. Het is iets heel bijzonders wat jullie mensen hiermee geven.

Jullie mogen graag wat gebruiken voor jullie website. facebook gebruik ik eigenlijk niet.

Nog een keer heel erg bedankt voor de mooie ervaring. Ik kom zeker nog een keer terug.

Vriendelijke groet,
Jasja