Ervaring Emma

Lieve Marcel en Caroline,

“Wauw”. Zo kan ik de verandering in alles om mij heen (en in mij) denk ik het best beschrijven. Ik zou ook niet weten waar ik moet beginnen want het is soms nog erg veel. Misschien dat ik het het best kan omschrijven als een verandering vanuit het perspectief waaruit ik naar het leven kijk/keek. Ik leer na alle lessen die ik van Ayahuasca heb mogen ontvangen, nog steeds elke dag nieuwe dingen/inzichten, vanuit wat ik al geleerd heb in mijn vorige leven van voor de Ayahuasca en wat er in het nu vanuit het universum op mijn pad komt.

Ik heb en krijg nog steeds erg veel inzichten, ter voorbeeld;
Tijdens de ceremonie heb ik verteld over dat ik ziek was toen ik 6 was en niet meer wakker werd. Voor de ceremonie dacht ik mijn opa’s tegen te komen, die allebei enkele maanden voor ik ziek werd waren overleden. Ik mocht echter het moment herbeleven waar mijn ouders mij wakker probeerde te schudden op de zolderkamer van mijn oma en daarbij de angst, paniek en het verdriet van mijn ouders.

Nu heb ik mijn hele leven al een terugkerende droom, de emoties verschillen maar de situatie blijft hetzelfde. Ik ben bij mijn oma op de zolderkamer aan het spelen, alleen is er ergens halverwege de zolder een luik (in mijn droom, niet in het echt) met daaronder een soort ‘kelderkamer’ met daarin heel veel spullen, ervaringen, een soort schatkamer. Of misschien wel pandora’s box.

Ik denk dat mijn onderbewuste mij mijn hele leven op deze manier probeerde te vertellen waar ik mijn sleutel kon vinden, alleen wist ik niet waar ik tussen alle spullen en ervaringen naar moest zoeken. Ayahuasca heeft mij dit pad laten zien. Het voelt alsof ik vanaf mijn zesde levensjaar tot voor de ceremonie slapend wandelend door het leven ben gegaan en het leven gebukt onderging. Ik voel me wakker nu en zie meer van het leven (maar dit kan ook door de Sananga komen die ik van de week heb gekocht ?).

Heel veel liefs,
Emma