Ervaring Edwin

Mij werd gevraagd of ik eens mijn ervaringen wilde vertellen over Ayahuasca en de Ceremonie bij Home of the heart. Zelf drink ik bijna niet en heb nog nooit iets gebruikt aan geestveruimende middelen, dus was de stap best moeilijk om aan een ceremonie mee te gaan doen.

Marcel en Carolien hadden mede doordat ik hun heel goed ken en hun liefde volle overtuiging mij kunnen overhalen om een keer een ceremonie bij te wonen.
Ondanks dat de drempel hoog bleef ben ik het avontuur aangegaan. Dit is voor mij een ultieme stap in mijn leven geweest. Marcel vertelde me voor die tijd dat er een leven voor en na Ayahuasca is en dat is absoluut zo!

Ik heb blokkades vanuit mijn jeugd kunnen oplossen waar ik al jaren mee liep. Het was niet een ernstige blokkade maar angst had altijd wel de overhand voor heel veel dingen. Hier kan ik nu na 2 ceremonies heel goed mee omgaan.

Je gaat veel meer van het leven snappen en je krijgt inzichten die je niet voor mogelijk kunt houden. De rust overheerst je angst, want angst is maar een heel piepklein stukje van je leven (flinterdun maar heel stevig). De muziek, die ze maken en draaien, neemt je mee als de wind en als je een kant op gaat die je niet wilt kan je gewoon bijsturen en wordt je geholpen door de Ayahuasca als je daar behoefte aan hebt.

Wel moet ik zeggen dat de 2e keer net zo of misschien nog spannender was dan de eerste keer hoewel het middel niet verslavend is hou ik behoefte aan meer inzichten en ga dan ook zeker nog wel een keer.

Als laatste waar ik me weer op kan verheugen is de week na ceremonie. In die week loop je op bergtoppen terwijl alles weer normaal is. Ik kan het iedereen aanraden maar wel als je er aan toe bent.

Groet

Edwin