Ervaring Dorien

Lieve Caroline!

Daar ben ik dan!! Haha. Ik zit in de voor half-Nederland bekende (maar bewuste?) rollercoaster die december heet.

Maar wat heerlijk om je mailtje te ontvangen en mezelf daarmee een momentje van zelfreflectie kado te kunnen doen, dank je wel!!

Vrijwel direct na mijn (eerste) Mama Aya ervaring, ben ik mijn vriendje gaan verrassen in Lissabon. Ik ben alles bij elkaar wat kilootjes afgevallen (gewenst) en merk inderdaad dat mijn lichaam op bepaalde voedingsmiddelen en combinaties steeds minder goed reageert. Inherent aan spirituele groei. Het blijft zoeken en ontdekken, maar ik geniet van die weg.

Ook wil je weten of ik verandering in emoties, dromen, inzichten, etc. hebt gemerkt. Laat ik beginnen dat ik het een bijzondere ervaring vond om tijdens de ceremonie in extreme helderheid bepaalde inzichten te kunnen ontvangen. Ik heb het vermoeden dat mijn onderscheidend vermogen ook na de ceremonie sterker is geworden. En ik kan me voorstellen dat ik hierdoor sneller schakel, vanuit mijn kracht en vertrouwen. Maar, zoals ik aangaf zijn de laatste jaren van mijn leven een weg vol persoonlijke ontwikkeling. Ik neem daar op dagelijkse basis veel tijd voor, vanuit zelfzorg, -loyaliteit. Uiteindelijk mijn wens om hier ook andere mensen mee te kunnen helpen. Hetzij, door het schrijven van boeken (ik ben immers niet voor niets schrijver!), danwel door het geven van trainingen. Dit te zijde.

Overall heeft Mama Aya me dus niet alleen een prachtige ervaring gegeven en mijn blik verbreed, ook heb ik ‘succes’ (lees: veranderingen) gevonden in kleine dingen -fysiek en mentaal. En ik zie ernaar uit om een verdieping te komen doen met een weekend! Tijd en geld zijn de enige ‘bezwaren’ waarom ik dit nog niet heb vastgelegd 😉

Komt goed, je ziet me snel weer!

Lieve groetjes, ook voor Marcel!
Dorien