Ervaring Chantal

Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan!! en bij Marcel en Caroline was het een warm bad♾💫🙂 Wat een waardevolle life changing ervaring was dit. Zo diep bij de kern komen met mama Aya❤❤💫 en antwoorden krijgen op al mijn vragen & twijfels🙏
Ik ben een gezegend mens en een heel gelukkig liefdevol geaard mens na deze ervaring. Mijn intuïtie, innerlijke stem is zo helder en veel scherper! En ik luister hier ook naar, ik ervaar rust. En qua mijn emoties deze mogen er zijn ❤💛 en ik voel me super sterk en sta in mijn kracht. Ik heb gerouwd, gelachen en gehuild en mama Aya heeft mij gegeven wat ik aankon en o lord! dat is veel, maar het soooöoo waard.
Ik heb vele inzichten gehad en krijg deze nog steeds en zet deze meteen om in daden. Ik eet geen vlees meer, ik probeer fluoride te minderen voor mijn pijnappelklier, ik sport meer & mediteer, ik luister naar mijn lichaam, heb compassie en liefde voor anderen❤. Op alle vlakken gaat het goed!!! Ik ben milder voor mezelf en het ruwe randje is er af. Ik zie dat ik een meerwaarde heb op deze wereld (hoe klein of groot dit ook mag zijn, het is goed🙏)
Ik voel me zelfverzekerd ben niet meer bang en voel me krachtig.
Het ego is vaker op de achtergrond en het ZIJN❤ IK op de voorgrond. Ik geniet van mijn gezin en het leven “I live the life i love & love the life i live” mama Aya BEDANKT❤ Marcel en Caroline bedankt🙏 vanuit mijn hart ❤💛 voor jullie mooie begeleiding. Ik kom zeker terug voor een weekend.
Heel veel liefde, liefs & licht💫
Chantal