Ervaring Berend

Donderdag de 21e van Juli was het dan eindelijk zo ver.
Ik zou bij mensen thuis een reis gaan maken in mijn onderbewuste met het medicijn genaamd ayahuasca. Van zenuwen was ik mij totaal niet bewust. Wel had ik er enorm veel zin in!

Rond een uur of 6 was ik al in Amstelveen aangekomen want ik wilde absoluut niet te laat komen. Met mijn backpack op mijn rug ben ik een park binnengestapt. Heb daar een poos gezeten en genoten van de mensen, dieren, bomen, het zonnetje en de wind.
Af en toe schoten er wat gedachten door me heen. Wat staat mij straks te wachten? Zou ik er wat van leren?

Rond half 8 ben ik weer in de auto gestapt en richting de locatie gereden.
Eenmaal aangekomen voelde ik me gelijk op mijn gemak. Marcel en Caroline, 2 onwijs lieve mensen voelen gelijk heel warm en fijn aan.
Na wat gekletst te hebben heeft hun jongste zoon mij een rondleiding gegeven door het huis en mij mijn bed laten zien.

In witte kleding kwam ik weer beneden, heb nog wat vragen gesteld en toen ging de ceremonie beginnen.We pakten elkaars hand vast en reisleider Caroline deed een soort van blessing hardop zeggen. Dit hoort bij het ritueel.
Vlak daarna kreeg ik een glaasje MAO remmer. Dit omdat de Dmt anders niet goed in het maag- en darmstelsel wordt opgenomen.
Ongeveer 20 minuten later het glaasje Dmt opgedronken. Ben toen op mijn rug gaan liggen en heb me ontspannen en overgegeven aan de reis.

Na ongeveer een half uur kreeg ik dingen door. Was me hier volledig bewust van. Wat ik zag is met geen pen te beschrijven maar toch voelde ik naderhand een enorme drive om het aan iedereen te vertellen.
Ik zag dat ik een wereldreis ging maken. Ik was in Nieuw–Zeeland om daar te werken en vervolgens met al mijn geld op doorreis ging naar andere landen. Er werd mij heel duidelijk gemaakt, “Jongen jij moet dit doen” Zo’n kans krijg jij nooit weer! Zeg je werk op want dat is er ook nog wel als je terugkomt. Als je al terug komt! Dit voelde toch wel zo als een bevrijding. Ik had weer een doel!!

Ook werd me verteld dat mijn stiefvader wel eens ernstig ziek kan worden. Zag hem in een vrij korte tijd heel snel aftakelen.

Hierna kwam mijn ex in beeld, ik zag haar met een baby op de arm. Hier was ik me maar kort bewust van. Wist ook niet goed wat hiermee bedoeld werd. Ik ga er maar vanuit dat als we samen waren gebleven we misschien kinderen zouden nemen? Misschien komen we elkaar ooit nog tegen en gebeurd het dan?

Ook zag ik dat ik met een collega ging vrijen, een hele mooie meid waar ik toch wel een beetje gek op ben. Laten we hopen dat het uitkomt haha! Ben me ervan bewust dat ik hierin de bepalende factor ben. En zij natuurlijk ook ;).

Het duidelijkste dat naar voren kwam was toch de reis die ik moest maken.
Heb wel 10 verschillende scenes gezien van dingen die eventueel zouden kunnen gebeuren. Gek, mooi en heel bijzonder!! Ik lag dan ook met een grote grijns op mijn gezicht te genieten van alles en was geen seconde bang.

Op het einde van de 1e reis begonnen Marcel en Caroline met wat ik zelf maar klanktherapie noem. Klankschalen kwamen voorbij en allerlei andere mooie geluiden. Voelde me op een gegeven moment net een baby. Wederom was de grijs niet van mij gezicht te krijgen.

Toen de Dmt was uitgewerkt zijn we weer in een kringetje gaan zitten en hebben wat woorden gewisseld. Praten voelde gek dus dat wou ik zo weinig mogelijk doen.

Al snel gingen we over op de 2e ronde. Zelfde verhaal 2 keer drinken. Mao remmer en daarna weer de Dmt.

De 2e ronde vond ik een stuk heftiger! Allemaal mooie kleuren werden zichtbaar en zag ook wezens die ik nooit eerder zag. Extreem mooi! Op een gegeven moment zat ik ergens in het universum en hoorde een hele mooie taal die ik nog nooit eerder hoorde. Dacht eerst dat het de muziek was maar volgens mij werd er tegen mij gepraat.

Ik raakte hierdoor helemaal in trance het leek wel een soort lizard talk ofzo. Voelde ook aanwezigheid van Reptielen. Misschien heeft het wel te maken met het reptielenbrein wat in de hersenen zat. Hier ben ik nog niet helemaal uit.

Ik weet 100% zeker dat dit goed is voor een mens. Het werkt extreem helend en onduidelijkheden worden glashelder. In mijn geval dan!

Na de reis heeft Marcel het afgesloten met weer een mooie blessing. Ik voelde ook enorm veel dankbaarheid voor deze lieve mensen en de ervaring waar ze mij in begeleidt hebben. We hebben lekker fruit gegeten nadien wat overigens immens lekker smaakte!! Kort daarna ben ik naar bed gegaan. Ik dacht moe te zijn maar kon door alle ervaringen maar moeilijk in slaap komen.
De volgende ochtend hebben we gezamenlijk ontbeten en onze ervaringen gedeeld! Het was voor mij de mooiste ervaring die ik ooit had op het gebied van entheogene middelen. De dagen erna waren ook erg bijzonder! Ik voelde me energiek, blij,dankbaar,gelukkig en nog opener dan ik al was!

Ik raad een reis bij Home of the Heart dan ook iedereen aan! Het is een must als je volledig en open je leven wilt leven.

Marcel en Caroline nogmaals enorm bedankt!!!!!