Ervaring Angela

Lieve Marcel en Caroline,

Bedankt voor jullie mailtje. Ik heb na de ceremonie nog heel veel inzichten gehad en heb ook het gevoel dat al bestaande inzichten zich verdiept hebben. Het is net of de ayahuasca een vrouwelijk element heeft toegevoegd aan het spirituele pad dat ik volg. In de zen en andere non-duale stromingen die ik volg is veel aandacht voor geest en hart en met de ayahuasca heb ik het gevoel dat ik in de onderbuik gezakt ben. Dat voelt voor mij als een extra vrouwelijke dimensie.

Ik heb niet specifiek iets gedroomd.

De eerste dagen na de ceremonie voelde ik me kiplekker. Echter, na vijf dagen schoot ik opeens in diep emotioneel trauma (angst, haat, woede, verdriet, laag zelfbeeld). Deze heb ik vaker maar deze kwam uit de onderbuik en was dieper. Daarna ging er wel wat spanning van mijn onderbuik af. Ik voelde me er na een stuk beter, maar ik voel nog steeds dat er op te lossen emoties in mijn onderbuik zitten.

Ik ben gestopt met het drinken van koffie. De eerste dagen kon ik heel goed voelen wat verschillende soorten voeding met mij deden. Koffie maakt me nerveus en ik kan er niet meer van slapen. Bijzonder, want ik was een echte koffieleut.

Ik denk dat ik binnenkort nog een keer een ceremonie ga doen.

Heel veel liefs,

Angela