Weekend


Beste lezer,

Hoe ziet een weekend eruit.

Op vrijdagavond is de inloop om 18.00 uur. Er is dan tijd om een plek uit te zoeken in de ceremonie ruimte en je plek klaar te maken, om te kleden en nog een kopje thee te drinken. Om 19.00 uur starten we met een voorstelrondje en intentie neerzetten. Rond 20.00 uur nemen we het eerste drankje (MAO remmer) en een kwartier later het tweede (DMT). We drinken 2 rondes op een avond. Na ongeveer 2,5 uur zullen we de tweede ronde doen. Rond 02.00 uur sluiten we af en eten we fruit en soep. Daarna gaat iedereen een aantal uur slapen.

De volgende morgen is er ontbijt en starten we om 10.00 met een meditatie gevolgd door een Rapé ceremonie. Daarna is er een warme lunch en sharing. Na de lunch en sharing is er ruimte om te relaxen of een wandeling te maken in het bos. Aan het einde van de middag beginnen we met een oefening en gaan we door met de tweede ceremonie avond. De tweede avond heeft hetzelfde verloop als de eerste.

Op zondag hebben we ontbijt en sharing. Daarna opruimen en schoonmaken. Rond 11.00 uur gaat ieder zijn eigen weg weer.

Een weekend geeft meer diepgang en doordat we veel samenzijn geeft dat een diepgaande verbinding en een familie gevoel ontstaat in veel gevallen.

De prijs voor een weekend bedraagt 280 euro. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@homeoftheheart.nl.

Lees hier enkele ervaringen van een weekend:

Ervaring Maaike

Ervaring Emma

Ervaring van Lesley

Ervaring Andrea

Ervaring Marit

Hartengroet,

Caroline en Marcel
Home of the Heart