Prijzen 2019

Lieve mensen,

Een kleine wijziging in de agenda van volgend jaar. Al enige tijd geven we 2 losse avonden in de maand en een heel weekend. De losse avonden plannen we meestal in een weekend achter elkaar. Sinds dit weekend hebben we besloten om niet meer 2 losse avonden achter elkaar te doen. Het is voor ons te intensief om met 20 verschillende mensen te verbinden. De weekenden blijven gewoon staan maar er zullen een paar losse avonden van de agenda verdwijnen.

 

Ook zullen we aantal deelnemers verlagen naar 9 per avond of weekend. Dit geeft iets meer ruimte in de zaal. De prijs zal daardoor wel iets omhoog gaan. De losse avonden zullen naar €160,- (i.p.v. €145,-) per avond gaan. De weekenden zullen naar €280,- (i.p.v. €270,-) per weekend gaan. De weekend geven meer verdieping, verbinding en geven een ronder en af geheel.

 

Voor de mensen die zich al opgegeven hebben voor volgend jaar doen mee voor de oude prijs. Voor degene die zich dit jaar nog opgeven en dit jaar betalen mogen ook nog voor de oude prijs meedoen. Vanaf 1 januari 2019 zal de nieuwe prijs gelden.

In liefde en licht, Caroline en Marcel