Nieuwsbrief oktober 2016


Lieve mensen,

Iedere keer weer vragen we ons af wat gaan we schrijven voor de nieuwsbrief. Vanmiddag kregen we een mail van een van onze deelnemers van het Ayahuasca weekend in september. Het is altijd weer fijn om te horen hoe het met ze gaat.

Met kippenvel op mijn armen en tranen van ontroering en blijdschap las ik haar mail en verslag. Romy deed mee aan het weekend omdat ze aan zware depressie leed. Haar nieren werkten nog maar voor 40%. Ze gebruikt geen medicijnen en na haar eerst ontmoet te hebben kon ze met ons meedoen. Ze was er enorm aan toe en was klaar met alle ellende. Moeder Ayahuasca heeft haar letterlijk uitgewrongen. Ze heeft een zwaar weekend achter de rug, emotioneel maar ook fysiek nog eens zwaar met al het spugen. Maar wat fijn dat het nu zo goed met haar gaat. Ze geniet weer volop van het leven, ontmoet weer mensen en als klap op de vuurpijl is de schade aan haar nieren praktisch niet meer te traceren. De specialist snapt niet hoe het kan want als je nieren beschadigingen hebben opgelopen kunnen ze nooit meer herstellen.

Lieve Romy, wij zijn ontzettend blij voor je en dankbaar voor al deze veranderingen. Dank je wel voor je verslag en je lieve woorden. We wensen jou een hele fijne tijd toe in je geboorteland Portugal. Geniet van je nieuwe leven.

Hieronder het verslag van Romy

Lieve mensen,
Ik ben 55 jaar oud en sinds een jaar of vier lijd ik aan zware depressie. Ik heb ervaring met antidepressiva en slaappillen gehad. Hiermee ben ik zo goed als een zombie geworden! Een echte nachtmerrie … ik had nergens meer zin in. Alles werd me teveel; koken, schoonmaken en zelfs douchen was me veel te zwaar. Het ging zo ver dat ik niet meer wilde leven.
Na lang te hebben gezocht voor een oplossing ben ik via internet in contact gekomen met Ayahuasca. Na veel onderzoek kwam ik de site tegen van Caroline en Marcel waar ik kon lezen dat Ayahuasca goed kon helpen bij depressie. Daarom heb ik besloten om het te gaan proberen. Zo heb ik deel uitgemaakt van een weekend met Ayahuasca. Ik geef toe dat ik behoorlijk zenuwachtig was om die stap te nemen maar de wils om mijn ellendige situatie te verbeteren heeft mij geholpen om toch door te gaan. Na een gesprek met Caroline en Marcel voelde ik me direct veel meer ontspannen. Ze gaven mij een gevoel van rust en totaal vertrouwen!

Bij de ceremonie werd iedereen voor en na de inname van de Ayahuasca met vol liefde en zorgvuldigheid door Caroline en Marcel begeleidt. Ik moet wel hier meedelen dat mijn reis alles behalve makkelijk was. Het was alsof de depressie gigantisch versterkt werd… maar meteen na de eerste nacht, werd ik wakker en vol verrassing merk ik dat de depressie zo maar was verdwenen, als wolken voor de zon! Een waar wonder! Van de reis heb ik ook de nodige inzichten gekregen van wat ik allemaal moet doen om niet weer in dezelfde patronen te belanden. Die mij jarenlang hebben verhinderd van het leven met volle kracht te ervaren!
Nu voel ik me een nieuw mens vol energie, liefde en kan ik weer van het leven genieten. Ik ben opnieuw geboren!
Ik ben duidelijk oneindig dankbaar voor Ayahuasca en zonder meer voor de zorgzaamheid en geweldige begeleiding van Caroline en Marcel. Ik dank jullie zeer!

P.s. voor alle mensen die kampen met depressie is Ayahuasca ongetwijfeld de oplossing… je hoeft niet meer te lijden!
Ik stuur jullie allemaal oneindige Liefde.
Romy Beliz

Klik hier (http://homeoftheheart.nl/blog-post/nieuwsbrief-september-2016/) voor het verslag van het weekend door Caroline.

Ook nieuwsgierig geworden voor wat Ayahuasca voor je kan doen? Je bent van harte welkom op een van onze avonden of een weekend. Voor het weekend op 28-29-30 oktober zijn nog 4 plaatsen beschikbaar. Voor een losse avond met Ayahuasca hebben we nog plek op 11 en 12 november. Of kijk in onze agenda (http://www.homeoftheheart.nl/agenda) voor de overige data.
Aanmelden kan via info@homeoftheheart.nl (mailto:info@homeoftheheart.nl?subject=Informatie)

Liefdevolle groet, Caroline en Marcel