Nieuwsbrief november 2016


Beste lezers,

Inmiddels is het alweer een maand geleden sinds de vorige nieuwsbrief. We hebben weer een paar prachtige ceremonies achter de rug. Een mooi weekend met fijne mensen en een bijzondere ceremonie met een verhaal.

Sinds enige tijd huren we een ruimte buiten de deur, die ons prima bevalt. We kunnen daar een groep van 9 à 10 mensen plaatsen. Zo hadden we de ruimte gehuurd voor zaterdag 15 oktober. We zaten al snel vol en hadden ook nog mensen op de wachtlijst staan. Drie dagen voor de ceremonie werd ik gebeld dat de ruimte per ongeluk dubbel geboekt stond. In de avond kreeg een mail van de verhuurders met daarin 1000x excuus en een prachtig voorstel.

Er wordt weleens gevraagd of er ook nog stukken bij ons naar boven komen met Ayahuasca. Vooral omdat we het al zoveel gedaan hebben. Nou, ik kan je vertellen dat deze stukken zich gewoon in het dagelijks leven aandienen.
Na het lezen van de mail gingen de emoties alle kanten op. Eerst kwam er boosheid, daarna verdriet, weer naar boosheid, verdriet. Die gingen een paar keer heen en weer. Maar ook het vertrouwen kwam aanbod en hoe nu verder. Ik heb een mail gestuurd dat ik later zou reageren. Ik moest eerst door al mijn onhebbelijkheden heen. En deze heb ik goed de revue laten passeren. Als ik direct zou reageren dan zou dat vanuit boosheid zijn. Een oud patroon. Daar zouden we allebei niets aan hebben. Voor ons was het een nachtmerrie maar natuurlijk ook voor hun. Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je je ruimte 2x heb verhuurd. Dit kon ik zien toen ik door alle stukken heen was. We willen graag verder met Rik en Lydia, ze hebben een prachtige ruimte en het zijn lieve mensen.

f0e43469-33c5-4fbc-a78f-84143a56f169

Hun voorstel was dat wij in hun huis een ceremonie zouden geven, wat zij mooi zouden maken voor ons. Aangezien ze ware kunstenaars zijn, is dat ze wel toevertrouwd. En wat hebben wij nou nodig voor een ceremonie? De Ayahuasca, een ruimte, goede muziek en natuurlijk niet te vergeten emmers. We gingen ervoor en we hadden er zin in.

Op vrijdag kreeg ik al een paar foto’s toegestuurd. Wauw dat zag er goed uit. Op zaterdag zijn we muziek gaan testen samen met Rik. En nog iets speciaals we hadden er ook nog een heerlijk haardvuur bij. We hebben een prachtige avond gehad.
Mijn dank is groot voor deze lessen en nogmaals mijn dank aan Rik en Lydia voor deze mooie oplossing.

Kortom het gaat niet alleen om de lessen in je Ayahuasca reis maar ook wat er in het dagelijkse leven op je afkomt. Hoe ga je ermee om en ben je bereid om er iets mee te doen. Om ze te herkennen en er bewust mee om te gaan. Vroeger zou ik anders gereageerd hebben maar na vele slokjes wordt het een stuk makkelijker en kan ik de patronen herkennen.

Nog wat praktische zaken. Er staan dit jaar nog wat losse avonden gepland en 1 weekend. Voor vrijdag 2 december hebben we nog 2 plaatsen vrij en voor het weekend op 16-17-18 december nog 2 plaatsen. We proberen de website zoveel up-to-date te houden qua vrije plaatsen en ook Facebook wordt dagelijks bijgewerkt.
Mocht je mee willen doen stuur dan een mail naar info@homeoftheheart.nl

Lieve groeten, Caroline en Marcel