Nieuwsbrief mei 2017


Lieve lezer,

We zijn alweer een paar maanden in het nieuwe jaar en we zijn druk geweest. We komen steeds meer op stoom en hebben nu wel onze gouden formule gevonden. Onze weekenden zijn ons paradepaardje. Het is veel werk maar het effect is het grootst. Mensen vragen ons vaak wat is het verschil tussen een losse avond en een weekend. Het is moeilijk uitleggen maar wat wij merken, en de deelnemers elke keer weer teruggeven, is dat de verbondenheid en het eenheidsgevoel in een weekend groot zijn. We zijn maar 2 dagen samen maar de connectie gaat diep en we zien vaak vriendschappen ontstaan. Wij mensen zijn geschapen om in kleine communities te leven. Door de Ayahuasca kan dit ontstaan, door die diepe verbondenheid die je voor alles en iedereen voelt.

We bieden ook de mogelijkheid om in een besloten groep op Facebook met elkaar te communiceren. Deze groep is voor de mensen die al eens bij ons een avond of weekend zijn geweest. Zo vinden deelnemers elkaar weer en zetten ze eigen connecties op.

Voor het eerstvolgende weekend op 19-20-21 mei hebben we nog plekken beschikbaar. De kosten voor een weekend zijn €250,-.

De losse avonden op 12 en 13 mei zitten vol. Je kan nog wel op de wachtlijst gezet worden. De volgende losse avonden zijn op 9 en 10 juni. Een losse avond kost €135,-.
Aanmelden kan door een email te sturen naar info@homeoftheheart.nl
Je ontvangt dan alle informatie over de avond of weekend.

Hartegroet,

Caroline en Marcel
Home of the Heart