Nieuwsbrief juni 2016

Sioux legende
De Schepper riep de dieren bij zich en zei: “Ik wil iets verstoppen voor de mensen totdat ze er klaar voor zijn. Het is inzicht dat zij hun eigen werkelijkheid creëren”.

De adelaar zei: “Geef het maar aan mij, ik breng het naar de maan”.
De Schepper zei: “Nee, er komt een dag dat ze daar komen en dan zullen ze het vinden, voordat ze er aan toe zijn”.

De zalm zei: “Ik zal het naar de bodem van de oceaan brengen”.
De Schepper zei: “Nee, ook daar zullen zij heengaan”.

De buffel zei: “Ik zal het begraven op de wijde vlaktes”.
De Schepper zei: “Nee. Ze zullen de huid van de Aarde opensnijden en het zelfs daar vinden”.

Grootmoeder Mol, die in de schoot van Moeder Aarde leeft en geen fysieke maar spirituele ogen heeft, zei: “Plaats het in henzelf, dat is de laatste plaats waar zij zullen kijken”.
En de Schepper zei: “Het is gedaan”.

Ben je op zoek naar wie je werkelijk bent of loop je vast in het dagelijkse leven? Ayahuasca kan je helpen inzichten te krijgen. Inzicht in jezelf, in je relaties en hoe je in het leven staat. Zij laat je zien wie je bent, wat je pijnpunten zijn, je onverwerkte trauma’s, leert je te houden van jezelf en anderen en wat er nou werkelijk belangrijk is. Zij opent je hart zodat je weer in liefde kan gaan leven met jezelf en met anderen.

Ben je er aan toe om antwoorden te krijgen? Zet de stap en maak een innerlijke reis. Er staan weer een aantal avonden met ayahuasca gepland. Onderstaand de data voor de komende weken.

Zaterdag 18 juni (nog 1 plek vrij)
Zaterdag 2 juli (nog 3 plekken vrij)
Zaterdag 9 juli (nog 4 plekken vrij)
Zaterdag 3 september

Ook is er in september een weekend ceremonie gepland. We drinken dan 2 avonden (vrijdag en zaterdag) ayahuasca . Overdag hebben we een deelronde, een lichte warme lunch en doen we een oefening. Uiteraard is er ook tijd om heerlijk te relaxen op het dakterras van Studio Lybertijn. Het weekend is op 9-10-11 september en er zijn nog 4 plekken vrij.

Voor meer informatie bezoek de website, bel of mail met ons.

Hartengroet,
Caroline en Marcel