Nieuwsbrief juli 2016


 

We hebben nog 1 ceremonie te gaan voor de zomervakantie. Zaterdag 9 juli is de laatste keer, er zijn nog enkele plekken vrij. We kijken terug op hele mooie ceremonies waarin we allemaal mooie en lieve mensen ontmoet hebben. We zijn heel dankbaar dat we dit werk mogen doen en merken steeds meer dat dit is waarom wij bij elkaar zijn, om mooie ceremonies neer te zetten en om 3 prachtige kinderen te zien opgroeien.

Na de zomer gaan we weekenden organiseren bij Studio Lybertijn, een fijne plek in het centrum van Amstelveen. We hebben dan 2 ceremonie avonden achter elkaar. Een weekend geeft veel meer verdieping dan een enkele avond, de kosten bedragen 250 euro. Het eerste weekend is op 9-10-11 september. Hier zijn nog plaatsen voor vrij. Uiteraard blijven we ook avond ceremonies doen.

We hebben ons vergist in hoeveel werk het is en daarom gaan we langzaam iets omhoog. We proberen het wel laagdrempelig te houden. ‘Een avond met ayahuasca’ gaat 100 euro kosten.

Vakantie aanrader om te lezen:
Wordt deel van de revolutie http://reset.me/story/the-entheogen-re-evolution/

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe. En kijken ernaar uit om jullie te mogen begeleiden op een innerlijke reis.

Warme groet, Marcel en Caroline