Nieuwsbrief januari 2016

Een nieuw begin.

Dankbaar kijken wij terug op het jaar 2015. Een jaar van ontwikkeling, verdieping, vallen en opstaan en ervaring. Het is prachtig om de reizigers te mogen begeleiden op hun pad naar heel wording. Voor onszelf ook steeds weer een andere ervaring en dichterbij onszelf komen. Wij wensen iedereen een sprankelend 2016 toe met humor, inzichten en thuis komen in jezelf.

De start van een nieuw jaar brengt voor de een goede voornemens en voor de ander is het het voortzetten van de ontwikkelingen die al goed gingen. Als ik naar onszelf kijk willen we graag voortzetten wat we in gang hebben gezet. Ons plan is Home of the Heart in een officieel jasje te gieten. Plannen genoeg: uitbreiden naar 2x per maand, een heel Ayahuasca weekend en vrouwenworkshops. We willen gaan staan voor wat we doen, geen makkelijke opgaaf want er zijn veel vooroordelen en misconcepties voor wat wij doen. Door erover te schrijven en te vertellen willen we dat wegnemen en deze prachtige weg voor iedereen openstellen.

Hoe neem je nou die eerste stap. Zelf hebben we ook lang getwijfeld voordat we Ayahuasca zijn gaan nemen. Er zijn verschillende redenen om Ayahuasca te gaan doen zoals nieuwsgierigheid, gezondheidsredenen, vast lopen in je leven, relatie(s) of werk, depressie en ontdekken wie of wat je werkelijk bent. Voor ons was het de nieuwsgierigheid (Marcel) en gezondheidsredenen (Caroline). Maar natuurlijk hadden wij ook angst voor het onbekende en wat we tegen zouden komen.

De angst voor Ayahuasca komt voort uit het feit dat je via media en overheid bang gemaakt bent. Of mensen die nog nooit Ayahuasca hebben gedaan een ander adviseren om het niet te doen. Laat je je leiden door een ander of ben je bereidt het heft in eigen hand te nemen? De Ayahuasca nodigt je uit om op zoek te gaan naar jezelf, je angsten onder ogen te zien en weer te gaan leven vanuit liefde. Liefde voor jezelf en liefde voor anderen.

Angst kun je overwinnen en kennis helpt daarbij. Zo kun je bijvoorbeeld vrijblijvend bij ons thuis komen of kunnen we je via skype of andere moderne communicatie middelen vertellen wat je kunt verwachten. Je kunt ook het internet afspeuren en kijken wat andere mensen hebben ervaren. Op onze link pagina hebben we alvast een startpunt gemaakt. Maar realiseer je dat elke keer anders is. Jij zal die stap moeten zetten en je zult er geen spijt van krijgen.

Wil jij ook gaan staan voor wie en wat je bent, kom dan langs. We helpen je graag verder.

Volgende week 9 januari hebben we weer een ceremonie met nog 2 plekken vrij en op 13 februari zijn er ook nog 2 plekken vrij. Om je kennis te verbreden en te laten zien dat deze ceremonies er echt voor ons zijn, sturen wij je het Ayahuasca Manifesto (we zijn bezig met een vertaling).

We wensen je veel wijsheid en liefs toe vanuit Amstelveen.

Harte groet, Caroline en Marcel