Nieuwsbrief december 2016

Beste nieuwsbrieflezers,

Op de laatste dag van 2016 blikken we terug op afgelopen jaar. Een jaar waarin we vele mensen hebben mogen begeleiden die voor de eerste keer in hun leven Ayahuasca hebben gedaan. Maar ook die al een paar keer de verbinding met de Moeder hebben mogen maken. Het blijft voor ons steeds weer bijzonder om te zien hoe snel er een verbinding in de groep ontstaat en wat een vertrouwen we krijgen van de mensen om hen te mogen begeleiden.

Aan het begin van het jaar werden onze ceremonies nog bij ons thuis gedaan. Maar al gauw zaten we vol en werd het tijd om een plek buitenshuis te zoeken. We hebben een prachtige plek gevonden, dichtbij huis, in het oude centrum van Amstelveen. Een plek die door de deelnemers als heel fijn en huiselijk wordt ervaren. Hierdoor konden onze ceremonies ook groeien naar maximaal 10 deelnemers en was het ook mogelijk om weekend ceremonies te gaan geven. De Studio Lybertijn is onze vaste plek geworden waar we al onze ceremonies geven.

Inmiddels hebben we 3 weekend ceremonies achter de rug. Het waren mooie, intense weekenden waar we met veel blijheid aan terugdenken. Maar ook aan de losse avonden denken we met veel genot terug. Iedere ceremonie is weer anders omdat we met andere mensen en processen te maken hebben. En voor de deelnemers die al vaker Ayahuasca hebben gedaan is geen ceremonie hetzelfde. Voor ons is het altijd weer een beleving. Wat is er nodig, een aai, een knuffel, een enkel woord, welke muziek of instrument sluit het beste aan en af en toe een bakje wisselen. We doen het met veel plezier en toewijding.

Voor het nieuwe jaar hebben we 11 weekenden en 24 losse avonden op de agenda staan. Iedere maand hebben we een weekend (behalve zomervakantie) en proberen we 2 losse avonden per maand te doen. Januari 2017 zit al helemaal vol. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst te worden gezet voor een van de avonden of weekend. Voor februari hebben we nog voldoende plek.
We wensen iedereen een hele goede jaarwisseling toe en voor het nieuwe jaar veel liefde, wijsheid en inzichten. Wij hebben er zin in en kijken al uit naar de vele mooie nieuwe mensen en “oude” bekenden die we zullen gaan ontmoeten.

In liefde en eenvoud Marcel en Caroline

P.S. voor de mensen die hem nog niet gezien hebben raden wij de film “Down to earth” aan. Een prachtige boodschap die uitnodigd onze aanwezigheid hier op aarde in een ander daglicht te gaan zien.