Google advertentie


Lieve lezers,

We zijn met Home of the Heart tegen een beperking van Google aangelopen. Wij hebben al een jaar een advertentie bij hen lopen maar opeens geven ze aan dat Ayahuasca een substantie is die niet meer gebruikt mag worden in advertenties. Je ziet ook dat bijna alle advertenties met Ayahuasca gestopt zijn op Google. Het wordt een kwestie van tijd dat dit ook niet meer in de zoekresultaten opgenomen wordt. Nu kunnen ze dat nog niet doen omdat dit regelrechte censuur zou zijn maar in de toekomst wordt dit wel mogelijk denk ik. Ayahuasca is ook een game changer van de eerste orde. Wij kunnen inmiddels al zoveel succesverhalen vertellen dat we, en dan bedoel ik alle mensen die Ayahuasca ceremonies geven, ervoor zorgen dat er een bewustzijn verschuiving aan de gang is.

En dat is aan de ene kant prachtig maar aan de andere kant zal de matrix proberen ons in het gareel te houden. Daarom is het belangrijk dat we niet in onze angst schieten en ons drama omdat we nu veel minder nieuwe mensen naar onze website en dus onze ceremonies trekken. We zullen nu nog veel meer op onze creativiteit en op het universum moeten vertrouwen dat we voldoende mensen trekken. Dus hier alvast een eerste aanzet om meer te gaan schrijven/bloggen. Het zijn interessante tijden.

Het plaatje wat ik in onze laatste nieuwsbrief heb gebruikt is nog steeds actueel daarom nog een keer. Google als de nieuwe overheid.

Hartelijke groet,

Marcel en Caroline