De uil

Deelnemers aan onze ceremonies vragen altijd, hoe was jullie avond of wat hebben jullie beleefd. We drinken altijd mee met de deelnemers om zo in te kunnen tunen, de muziek af te stemmen op wat er nodig is, het veilig te houden en bescherming te geven.

Voor ons is geen avond hetzelfde. We hebben steeds met andere mensen te maken en met andere energieën. Ik werk samen met de planten, mijn totemdieren en andere krachtdieren die zich aandienen. Mijn totemdieren zijn de valk en de wolf en sinds kort heb ik als teacher de uil erbij gekregen. Deze laat mij hele nieuwe dingen ervaren en doen.

Vanaf het begin dat ik Ayahuasca drink heb ik altijd al veel gevoeld, gehoord en gezien. Niet alleen van mezelf maar ook van de mensen om me heen. Dit is in de loop der jaren steeds intenser geworden en deze gift kan ik dan ook heel goed gebruiken tijdens onze ceremonies. Zo kan ik, als dat nodig is en ik toestemming heb van de planten, meekijken en reizen om zo mensen te kunnen helpen als ze het moeilijk hebben tijdens hun reis. Met de uil kan ik in de verte kijken en in de donkerste diepten zowel van mezelf als anderen.

Al langere tijd ben ik bezig om energieën, entiteiten, die ons hinderen weg te halen. Mijn wens was al een tijdje om voorouderlijnen schoon te maken van de mensen die bij ons komen. We dragen 7 generaties van onze voorouders mee in ons. Met al hun pijn, ellende en vloeken maar ook met hun mooie dingen. De pijn van deze voorouders zit opgeslagen in onze cellen/dna. Door deze lijnen schoon te maken wordt het makkelijker de steeds herhalende patronen te doorbreken. En nu sinds de uil er is gaat dat veel makkelijker. Ik kan in de familielijnen kijken en deze entiteiten er van af halen zodat er ruimte komt voor de deelnemer om zijn/haar werk te kunnen doen.

En afgelopen weekend was heel bijzonder. We hadden maar 3 deelnemers, bijna een privé ceremonie. Vele aanmeldingen gehad voor het weekend maar wegens medicijngebruik konden er 4 niet meedoen. Het was ons eerste weekend na onze lange zomervakantie dus deze moest doorgaan. Ook voelde ik al dat het een ontdekkingsreis zou worden voor mij. Nu na dit weekend blijkt dat ik en ook Marcel zoveel geleerd hebben dat er ook geen ruimte was geweest om dit allemaal te leren als we een volle groep hadden gehad. Ik voelde dat ik over de familielijnen liep van de deelnemers samen met mijn totems. Vol liefde en stralend kon ik alle negatieve energieën en entiteiten weghalen en tijdens deze wandeling draaide Marcel een nummer waar het over de Shadow of Light ging. Een enorme samenwerking tussen ons, we communiceren zonder woorden elkaar ondersteunend in zo’n proces.

Marcel zei het zo mooi; alsof we naar de winkel zijn geweest en daar allemaal nieuwe speeltjes/gereedschap hebben gekocht waar we mee mogen werken.

Zo dankbaar voor dit mooie, intense weekend en dankbaar voor de power vrouwen die er waren. Dank je wel planten, totemdieren, Rapé en niet te vergeten mijn Muziekman.

Aho!
Caroline