Nieuwsbrief augustus 2016


Vanuit een “zonovergoten” Ommen sturen we jullie de nieuwsbrief van augustus. We genieten echt van onze vakantie niet omdat we ons werk vervelend vinden maar juist om te voelen dat er weer verlangen is om jullie te ontmoeten en mooie en liefdevolle ceremonies neer te zetten.

Vanaf september zal er elke maand een weekend ceremonie zijn. Een weekend is een extra verdieping en verbroedering omdat als je in je kern geraakt wordt je echt contact kunt maken met de ander. De zaterdag gebruiken we om te chillen, te mediteren, muziek te maken of wat licht adem- of lichaamswerk te doen.

De avond ceremonies blijven gewoon bestaan, tevens is het mogelijk om een individuele, duo of een besloten groep ceremonie te boeken. Ook deze zullen altijd op een avond gehouden worden of kunnen in een uitzonderlijke situatie overdag plaatsvinden.

De avonden en weekenden lopen gestaag vol en als je op korte termijn wilt komen dan is het zaak bijtijds een afspraak te maken. Voor het weekend in september (9-10-11) zijn nog 2 plaatsen vrij. Voor de andere data zie website.

We wensen jullie nog een hele fijne zomer en hopen jullie in de komende maanden te ontmoeten.

Liefdevolle groet, Marcel en Caroline

Als zomerleestip raden wij jullie het boek van Jan Geurts aan “Verslaafd aan liefde”. Geen boek over Ayahuasca maar een boek waarmee we inzicht krijgen in onze diepste behoefte.