Nieuwsbrief April 2016

Nieuwe bitmapafbeelding

Thuiskomen bij jezelf door je ware zijn te ervaren? Door je valkuilen en persoonlijke tragedies te beleven maar ook de liefde en oneindigheid te ervaren. Dat kan weer door je te verbinden met moeder Ayahuasca, om te genieten van haar inzichten en te vertrouwen op de kracht van de planten. Hoewel de lessen niet altijd fijn zijn, helpen ze je verder in je zoektocht naar de kern.

Ze neemt ons mee voorbij aan de trauma’s in dit leven en wellicht “vorige levens” naar elke dimensie denkbaar op weg naar onze bevrijding.

In april hebben we weer 2 zaterdagen gepland namelijk: 2 april (deze zit vol) en 16 april, hier zijn nog 3 plekken vrij. In mei staan er ook 2 dagen gepland, zaterdag 7 mei en vrijdag 20 mei. Op de website staat de volledige agenda.

Na de zomer gaan we ook weekenden doen. Het eerste weekend is op 9-10-11 september. Dit weekend doen we in Amstelveen bij Studio De Lybertijn. Een weekend heeft 2 ceremonies wat voor een diepere heling zorgt.

De prijs voor een heel weekend van vrijdagavond (ca. 18.00u) tot zondagochtend (ca. 11.00u) bedraagt 225 euro. Dit is inclusief drinken, ontbijt, een warme maaltijd op zaterdagmiddag, soep en fruit na de ceremonies en overnachtingen.

Harte groet,

Caroline en Marcel

Ayahuasca the greatest secret in the universe